Bowling - underhållning för alla åldrar

Ung som gammal, nybörjare som proffs –  bowling är för alla åldrar. Här kan vi bland annat stoltsera med 16 klassiska hobbybanor för den bowlingsugne. Vardagar från kl. 16.00, och hela lördagar, festar vi till det med partybowling, dansande UV-ljus och gnistrande discokulor.

Vi erbjuder en rad olika bowlingalternativ. Vardagar mellan kl 11.00 och kl 16.00, kan du som fyllt 65 år spela en timme för endast 75 kronor/pensionär. Samma pris gäller för dig som studerar (en i sällskapet måste kunna uppvisa giltig studentlegitimation). Studenterbjudandet gäller; Måndag – Onsdag – Hela dagen Torsdag – Fredag 11:00-16:00 Lördag – Gäller ej Vi har bowlingskor i alla storlekar, även för de allra minsta fötter. Hyra av skor tillkommer till en kostnad av 10 kr/person.

Boka bowling

(Speltid 55 min)

Från 290kr/bana

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ NÄR DU BOWLAR

För att ni ska få ut så mycket som möjligt av er speltid, rekommenderar vi att ni som mest är fyra tävlande per bana. Som flest kan ni spela sex personer på en bana.

  • Kom i god tid innan er bokade tid
  • Använd alltid bowlingskor
  • Gå aldrig ut på banan
  • Se till att maskinen står i rätt läge innan du kastar
  • Kasta aldrig mer än ett klot åt gången
  • Om kloten inte kommer tillbaka, kasta inga fler Kontakta personal

Oaktsamhet som skadar våra banor ses som skadegörelse och kan innebära att ni blir oss ersättningsskyldiga. Den som står som bokare ses som ansvarig för sin bokning.

Bowling – en sport för alla åldrar

Bowling är en sport som är lätt att lära sig, kort sagt handlar det om att få iväg klotet och slå ner så många käglor som möjligt, helst alla på en gång och i första slaget i samtliga omgångar. Blir bra på det är däremot svårare.

En serie består av tio omgångar och den spelare som har mest poäng vid seriens slut har vunnit.

Spelet består av serier om mellan tio uppställningar. Vid varje uppställning har spelaren två försök att välta samtliga käglor.

Det finns tre viktiga begrepp i bowling: - Strike är när spelaren slår ner samtliga käglor på första försöket. - Slår spelaren ner alla käglor på andra försöket blir det en spärr. - Står minst två käglor kvar efter första slaget, och det är ett mellanrum mellan dem, kallas det split.

Ett X markerar en strike i spelprotokollet och / en spärr. En parentes runt en siffra, till exempel (8), markerar en split (hål) i kägeluppställningen. Det enda det markerar enligt gällande bowlingregler är att det är ett svårt slag.

Under uppställning tio finns tre rutor, vilket innebär att spelaren kan få tre strikar, en spärr följd av annat slag, eller ett misslyckat försök att välta de tio käglorna på två slag.

Vid två misslyckade försök att välta samtliga käglor räknas poängen enkelt ihop.

Tolv strikar ger seriens maximala 300 poäng, vilket innebär en "perfekt serie".

Ring oss på 031-15 52 50 eller skicka ett mail till info@starbowling.se

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter eller erbjudanden på STAR Bowling! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, direkt i din inkorg.

Boka dina aktiviteter på Star Bowling som ligger centralt i Göteborg

Vår bowling- och aktivitetsarena i Göteborg - en plats där du kan ha kul, äta gott och samtidigt hålla produktiva möten. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter som passar både vuxna och barn, inklusive bowling, 3-/5-kamper, The Challenge, dart, shuffleboard och arkadspel. Våra moderna och välutrustade lokaler är perfekta för företagsevenemang och konferenser.

Öppettider

Måndag11:00-22:00
Tisdag11:00-23:00
Onsdag11:00-23:00
Torsdag11:00-23:00
Fredag11:00-01:00
Lördag12:00-01:00
SöndagStängt

Kontakta oss Odinsgatan 8, 411 03 Göteborg

Följ oss

På Star Bowling bokar du aktiviteter så som bowling, shuffleboard, tre/fem-kamp, The Challenge och dart. Star Bowling garanterar dig alltid en härlig stund!

Star Bowling är en del av:

https://www.momentgroup.com/Showtic beskrivning