Bowling - underhållning för alla åldrar

Ung som gammal, nybörjare som proffs –  bowling är för alla åldrar. Här kan vi bland annat stoltsera med 16 klassiska hobbybanor för den bowlingsugne. Vardagar från kl. 16.00, och hela lördagar, festar vi till det med partybowling, dansande UV-ljus och gnistrande discokulor.

Vi erbjuder en rad olika bowlingalternativ. Vardagar mellan kl 11.00 och kl 16.00, kan du som fyllt 65 år spela en timme för endast 75 kronor/pensionär. Samma pris gäller för dig som studerar (en i sällskapet måste kunna uppvisa giltig studentlegitimation). Studenterbjudandet gäller; Måndag – Onsdag – Hela dagen Torsdag – Fredag 11:00-16:00 Lördag – Gäller ej Vi har bowlingskor i alla storlekar, även för de allra minsta fötter. Hyra av skor tillkommer till en kostnad av 10 kr/person.

Boka bowling

(Speltid 55 min)

Från 290kr/bana

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ NÄR DU BOWLAR

För att ni ska få ut så mycket som möjligt av er speltid, rekommenderar vi att ni som mest är fyra tävlande per bana. Som flest kan ni spela sex personer på en bana.

  • Kom i god tid innan er bokade tid
  • Använd alltid bowlingskor
  • Gå aldrig ut på banan
  • Se till att maskinen står i rätt läge innan du kastar
  • Kasta aldrig mer än ett klot åt gången
  • Om kloten inte kommer tillbaka, kasta inga fler Kontakta personal

Ring oss på 031-15 52 50 eller skicka ett mail till info@starbowling.se

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter eller erbjudanden på STAR Bowling! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, direkt i din inkorg.

Boka dina aktiviteter på Star Bowling som ligger centralt i Göteborg

Vår bowling- och aktivitetsarena i Göteborg - en plats där du kan ha kul, äta gott och samtidigt hålla produktiva möten. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter som passar både vuxna och barn, inklusive bowling, 3-/5-kamper, The Challenge, dart, shuffleboard och arkadspel. Våra moderna och välutrustade lokaler är perfekta för företagsevenemang och konferenser.

Öppettider

Måndag11:00-22:00
Tisdag11:00-23:00
Onsdag11:00-23:00
Torsdag11:00-23:00
Fredag11:00-01:00
Lördag12:00-01:00
SöndagStängt

Följ oss

På Star Bowling bokar du aktiviteter så som bowling, shuffleboard, tre/fem-kamp, The Challenge och dart. Star Bowling garanterar dig alltid en härlig stund!

Star Bowling är en del av:

https://www.momentgroup.com/Showtic beskrivning