Teambuilding för företag

Skapa starkare band med ditt team!

Är du trött på tråkiga företagsaktiviteter som bara resulterar i gäspningar och önskningar om att vara någon annanstans? Dags att kasta iväg tristessen och låta oss introducera dig till en värld av spänning, samarbete och massor av skratt — vi ger våra bästa tips för ett lyckat företagsevent!

Teambuilding är faktiskt inte bara en ursäkt för att undvika arbete (okej, kanske lite), det är också en chans att lära känna dina kollegor på ett helt nytt sätt och upptäcka vad ni kan åstadkomma när ni arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål. För har man kul på jobbet, så blir arbetet bättre! Ett starkt team kan klara av vad som helst som livet (eller arbetsplatsen) kastar deras väg. Dessutom, vem vill inte jobba på en plats där man faktiskt gillar sina kollegor?

Tips på företagsaktiviteter!

På Star Bowling tar vi teambuilding till nästa nivå med aktiviteter som får ert team att utmanas, skratta och ha riktigt roligt på riktigt. Från den spännande utmaningen The Challenge till den klassiska bowlingen och femkampen, har vi något för alla typer av tävlingssjälar.

Våra konferenspaket

Dag

Från 495 kr/pers
(exkl. moms)

Lunch, två fikastunder och kaffe i mängder

Halvdag

Från 385 kr/pers
(exkl. moms)

Lunch, en fikastund och kaffe i mängder

Get social!

Dela dina minnen på Star Bowling med oss på @stargbg och #starbowling.