Kontakt

Adress: Odinsgatan 8, 411 03 Göteborg
Tel: 031-15 52 50
Mejl: info@starbowling.se
Conciliance AB – 556647-5900

FAQ

vad har ni för avbokningsregler

Våra fullständiga avbokningsregler hittar du här

Har ni åldersgräns?

Ja! Vissa dagar och tider är miljön inte lämplig för barn och unga.. (Gäller även i målsmans sällskap)
Fredag – 20 år från kl. 18:00

Lördag – 20 år från kl. 20.00

Kan man betala med kontanter?

Nej, det är kortbetalning eller SWISH som gäller. STAR är helt kontantfritt.

Hur många spelare kan man vara på en bowlingbana?

Ni kan som mest vara sex personer. För att ni ska få ut så mycket som möjligt av er tid, rekommenderar vi dock att ni (om möjligt) spelar högst fyra personer på en bana.

Vi vill boka en 3-kamp. Kan vi själva välja grenar?

Skriv era önskemål i bokningsformuläret, så gör vi vad vi kan för att tillgodose dem.

Har ni discobowling?

Ja, alla vardagar från kl 16.00 samt hela lördagar.

Får man ha med sig hund?

Vi älskar djur, men alla gör inte det.
Tyvärr måste hunden stanna hemma.

Får man ha med sig egen mat/tårta/läsk

Nej

har ni garderob?

Ja, garderoben är bemannad de flesta kvällar.
25 kr för jacka
10 kr för väska

Har ni barnkalas?

Maila oss på info@starbowling.se för frågor och information

presentkort

A GIFT FOR STARS

Vad ger man till den som redan har allt? Ett presentkort på STAR Bowling såklart! Beloppet väljer du själv, och kortet kan användas till valfri aktivitet i vårt populära nöjespalats. Givetvis gäller det även som betalmedel i våra barer och i restaurang Star Steakhouse.

Presentkortet är giltigt i två år från köptillfället.
Kom in och köp ditt kort redan i dag!

Kontakta oss på 031-15 52 50 för mer info!

vill du jobba på star?

På STAR söker vi ofta ny personal!

Lämna din intresseanmälan R eller mejla
ditt cv och personliga brev till info@starbowling.se

Lediga tjänster hittar du R!

Köpvillkor

ALLMÄNT

Conciliance AB (Star Bowling) tillhandahåller aktiviteter så som bowling, shuffleboard och teambuildande aktiviteter, restaurang och konferens på vår anläggning. Dessa köpvillkor gäller när du som kund på www.starbowling.se köper produkter eller betalar för bokningar av dessa aktiviteter. Avtal ingås mellan dig och Starbowlings site. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss gällande våra produkter eller tjänster ber vi dig i första hand ta kontakt med oss via mail eller telefon.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar, avvikelser samt eventuell slutförsäljning. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella felaktiga priser före och efter att beställningen är behandlad. Vi arbetar för att våra foton och videos skall vara så representativa som möjligt och överensstämma med verkligheten. Vi kan inte garantera att alla bilder och videos exakt återger produkternas eller tjänsternas verkliga utseende.

PRISER OCH BETALNING

Samtliga priser på www.starbowling.se är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms om inget annat anges.

Betalning görs via de betalningsalternativ som erbjuds på webbplatsen. Notera att betalningstjänsterna sker via fristående betalningstjänstleverantörer och förutsätter att du även accepterar villkoren för betalningstjänsterna.

LEVERANSINFORMATION

När du bokar och betalar för en aktivitet på www.starbowling.se levereras tjänsten när du besöker vår anläggning. Efter att du genomfört bokningen kommer du att få ett bekräftelsemail med bokningsdetaljer till den e-postadress som du uppgivit. Stämmer inte uppgifterna eller om du inte får något bekräftelsemail så kontakta oss snarast.

AVBOKNINGAR

 -Korrigeringar i er bokning samma dag skall göras senast 11:00. Därefter debiteras 100%
-Vid avbokning av arrangemang vid fler än 15 personer ska detta meddela oss senast 14 dagar innan ankomst. Därefter debiteras 100%
-Vid avbokning av arrangemang vid färre än 15 personer ska detta meddelas oss senast 7 dagar innan ankomst Därefter debiteras 100%
-Avbokning av antal deltagare kan göras kostnadsfritt upp till 10% senast kl.11,00 på ankomstdagen. Därefter debiteras 100%.
-All avbokning ska ske skriftligt via mail till info@starbowling.se
-Avbeställning på plats debiteras 100%-Observera att bokningen är bemannad via telefon samt mejl måndag-fredag 09:00-17:00samt lördag 11:00-14:00

KUNDINFORMATION

När du gör ett köp eller bokning hos oss uppger du namn, kontaktuppgifter och annan information enligt vad som visas på webbplatsen. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter se www.starbowling.se/kontakt/

Dataskyddspolicy

Conciliance AB (Star Bowling) värnar om din personliga integritet vid behandling av dina personuppgifter. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi på Conciliance AB (Star Bowling) samlar in och använder dina personuppgifter samt dina rättigheter. Vi och våra leverantörer vidtar åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddsregler.

Genom att använda Conciliance AB (Star Bowling) tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Conciliance AB (Star Bowling) använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster.

Vilken typ av information samlar vi in?
 Conciliance AB (Star Bowling) samlar bland annat in följande personuppgifter: 

 • Namn, adress, telefonnummer, e-postadress, födelsedatum samt andra allmänna personuppgifter 
 • Kreditkortsuppgifter 
 • Demografiska uppgifter 
 • Köphistorik, däribland även användningen av Conciliance AB (Star Bowling) appar och/eller andra digitala tjänster 
 • Feedback via våra kundundersökningar 
 • Feedback via fysiska och webbaserade tävlingar Feedback på sociala medier och andra digitala plattformar
 • Webbläsarinformation
 • Upplysningar om ditt företag och relevanta kontaktpersoner 

Du kan på eget initiativ välja att ge Conciliance AB (Star Bowling) ytterligare personuppgifter som du anser kan vara av betydelse, antingen av säkerhetsskäl och/eller för att Conciliance AB (Star Bowling) ska ha möjlighet att skräddarsy tjänsten åt dig. 

Det kan till exempel röra sig om: 

 • Funktionsvariationer 
 • Allergier 
 • Matpreferenser 
 • Medicinskt tillstånd 

Om du väljer att göra detta betraktar Conciliance AB (Star Bowling) det samtidigt som ett samtycke till att få registrera och spara dessa känsliga uppgifter på din profil. 

Förutom att få information från dig personligen kommer Conciliance AB (Star Bowling) i vissa fall att komplettera vår information med uppgifter som vi har fått från tredje part, till exempel en gruppansvarig eller en samarbetspartner. 

I dessa fall är det denna tredje parts ansvar att upplysa berörda gäster om Conciliance AB (Star Bowling) villkor och om denna personuppgiftspolicy. Denna tredje part ansvarar också för den nödvändiga inhämtningen av samtycken till registrering och behandling av eventuella känsliga uppgifter. 

Vad använder vi informationen till?
Conciliance AB (Star Bowling) samlar enbart in personuppgifter som är nödvändiga för det syfte som beskrivs i de särskilda villkoren för tjänsten i fråga och i denna personuppgiftspolicy. Det är den enskilda tjänsten som avgör både vilka personuppgifter som Conciliance AB (Star Bowling) samlar in och vilket syfte insamlingen har. 

Conciliance AB (Star Bowling) syfte med insamlingen av personuppgifter kan vara ett eller flera av följande: 

 • Behandling av dina bokningar och köp av Conciliance AB (Star Bowling) tjänster 
 • Kontakt med dig före, under eller efter din vistelse 
 • Uppfyllelse av din förfrågan om tjänster 
 • Förbättring och utveckling av Conciliance AB (Star Bowling) tjänster 
 • Anpassning av Conciliance AB (Star Bowling) kommunikation och marknadsföring till dig 
 • Analys av ditt användarbeteende och re-marketing 
 • Anpassning av samarbetspartners kommunikation och marknadsföring till dig 
 • Administration av din relation till Conciliance AB (Star Bowling)
 • Uppfyllelse av lagkrav 

Hur samlar vi in informationen?
Conciliance AB (Star Bowling) samlar in personuppgifter på följande sätt: 

 • När du väljer att köpa och/eller efterfrågar en av Conciliance AB (Star Bowling) tjänster 
 • Från personer som agerar för din räkning På B2B-marknaden, till exempel i en försäljningssituation där det begärs ett anbud på en av Conciliance AB (Star Bowling) tjänster och/eller ett samarbetsavtal 
 • Via webbläsar-cookies och pixeltaggar (”web beacons”) I samband med användning av Conciliance AB (Star Bowling) digitala tjänster 
 • Vid registrering för medlemskap i Comwell Club och när du prenumererar på Conciliance AB (Star Bowling) nyhetsbrev 
 • Från sociala medier, reklam- och analysföretag samt offentliga register 
 • Via kameraövervakning 

Insamlingen av personuppgifter samt behandlingen av dem kommer alltid att ske på lagligt sätt. Kameraövervakningen är installerad som en trygghetsskapande åtgärd för medarbetare och gäster. Övervakningen kommer som utgångspunkt att ske vid anläggningens entré, i gäst- och medarbetarområden i receptionen, restaurang och baren samt vid varuintaget. 

Hur länge sparar vi informationen?
Under vissa omständigheter kan vi komma att dela med oss av information om dig till andra vilket vi närmare beskriver nedan.

Andra bolag inom Moment Group: Då vi inom vår koncern har koncerngemensamma funktioner kan dina uppgifter komma att lämnas ut till andra bolag inom koncernen.

Leverantörer och underleverantörer: Vi anlitar leverantörer för olika tjänster, t.ex. bokningssystem samt betalningssystem. För att fullgöra våra kontraktuella åtaganden mot dig som kund så kan din information delas med dessa leverantörer.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vad vi gör med dina personuppgifter som till exempel när och hur dina personuppgifter behandlas och varför. Vi tillgodoser dina rättigheter kring dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Detta inkluderar din rätt till tillgång, rättelse, radering, begränsning av behandling, invändning, klagomål och skadestånd.

Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du har frågor kring vår hantering av dina personuppgifter och hur vi arbetar med integritets- och dataskydd på  info@starbowling.se