STAR SUPÉ

Star Supé passar utmärkt för större sällskap och företags-
arrangemang. Ni väljer mellan tre olika menyer. Meny 1 erbjuder kött som huvudrätt, meny 2 fisk, och meny 3 är genomgående vegetarisk.

Förbeställning av mat gäller för sällskap över sex personer. Onsdagar-lördagar kl 18-20 gäller förbeställning oavsett antal matgäster. För att garantera bästa möjliga service, behöver vi er matbeställning minst fyra arbetsdagar före ert besök. Observera att alla i sällskapet måste beställa från en och samma meny.

Ladda ner menyn som en ifyllnadsbar pdf här!

3 Courses – 482 kr / 2 Courses – 390 kr / 1 Course – 298 kr

G – Includes gluten | L – Includes lactos | N – Includes nuts

MENU 1

starter – toast skagen (G)

Klassisk skagenröra på toastbröd med dillsallad, forellrom och citron

A classic swedish creamy shrimpsalad with dill, trout roe and lemon

MAIN COURSE – TENDERLOIN ”LA NOUVELLE-ORLÉANS” (L)

Helstekt trancherad oxfilé med vårlök, haricot verts,
tryffelsmaksatt varmslagen béarnaisesås och potatiskaka

Fillet of beef with spring onion, haricot verts, sauce béarnaise
flavoured with truffles and a potato cake

DESSERT – MOUSSE OF CHOCOLATE (G, L)

Chokladmousse med browniesmul, toscachips, mjölkchokladkräm
och färska bär

Mousse of chocolate with brownie crumbs, almond chips,
milk chocolate cream and fresh berries

•••••

MENU 2

STARTER – Tennessee Deer (L)

Lågtempererad marinerad hjort med grönkålssallad, palsternackspuré,
jordärtskockschips och blåbärschutney

Lightely cooked deer with green cabbage, a puré of parsnip,
chips of jerusalem artichoke and blueberry chutney

MAIN COURSE – Dutch Harbour Cod (L)

Halstrad torskrygg i smörad skaldjursfond med säsongens späda grönsaker,
toppad med chilimarinerad argentinsk rödräka

Brandered cod in a gravy of shellfish with tender vegetables
and an argentine prawn marinated in chili

DESSERT – Crème Brulée (L)

En klassisk Crème Brulée med hallonkräm och frostade mandlar

A classic Crème Brulée with raspberry cream and almonds

•••••

MENU 3

STARTER – Asparagus (L)

Smörkokt vit sparris med hollandaisesås,
ärtsallad och saltrostade frön

Butter boiled asparagus with sauce hollandaise,
pea salad and salty seeds

MAIN COURSE – Gnocchi ´n´ Mushrooms (G, L)

Friterad persiljegnocchi med smörad svampbuljong,
stekt svamp och syrad grönsakschutney

Deep fried parsley gnocchi with a gravy of mushrooms,
fried mushrooms and a chutney of vegetables

DESSERT – CRÈME BRULÉE (L)

En klassisk Crème Brulée med hallonkräm och frostade mandlar

A classic Crème Brulée with raspberry cream and almonds