Star Bowling | Bowling, Drinks, Food and Games

BOWLINGTEKNIKER

STAR söker en bowlingtekniker som kan komplettera den idag redan befintliga teknikavdelningen med service av våra bowlingbanor & andra spelmaskiner.
Krav är att du har jobbat med bowlingmaskiner eller har liknande maskinteknisk kunskap innan och fördelaktigt är att du känner till det program vi idag jobbar med, Viking.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter:
Ditt ansvar blir att se till att driften på banorna fungerar dag som kväll samt att det egna arbetet följer rutinbeskrivning, internt rådande mål, rutiner och policys.
På dagtid görs all stor service på maskinerna & arbetspasset innehåller bowlingunderhåll, städning, övergripande tekniskt ansvar, intern support och vaktmästeri i byggnaden.
På kvällen jobbar man i service (bar samt reception) och man är huvudansvarig över bowlingbanorna vilket innebär att man snabbt skall kunna åtgärda dem eventuella driftstopp som sker p.g.a. vår extremt höga beläggning.

- Dina arbetstider kommer vara schemalagda både dagtid samt kvällstid.

- Viktigt är att du har ett intresse för att hålla dig uppdaterad gällande nya trender och nyheter inom teknik som rör branschen.

- Förutom den tekniska biten, med service på banorna och dylikt, krävs det ett stort kundfokus, social kompetens och vilja att samarbeta.

- Har du tidigare bar/serveringskunskaper är det meriterande.

- Att du har god datavana och annan teknisk förståelse ser vi som en självklarhet.

Passar ovan beskrivning in på dig?
Sök då direkt via att skicka ett CV + Personligt brev samt bild till:
manager [at] starbowling.se

Tjänsten kommer att tillsättas omgående!
Vi ser fram emot din ansökan.

 

 

 

 

Boka